PROGRAM PECUTAN
AKHIR SPM 2020

Ulangkaji topik penting & kuasai teknik menjawab soalan SPM yang berkesan.

21 NOV - 27 DEC 2020

UITM SHAH ALAM

Pengenalan Seminar

Program Pecutan Akhir SPM 2020 ini berbentuk ulangkaji topikal bagi pelajar Tingkatan 5 sebagai persediaan sebelum menduduki peperiksaan SPM 2020. 

Program ini diadakan selama 2 hari (setiap subjek) supaya pelajar lemah dapat belajar ‘step-by-step dari topik basic ke advance. Subjek yang ditawarkan adalah Matematik, Matematik Tambahan, Sains, Kimia dan Fizik.

Kenapa Program ini Lebih Berkesan Berbanding Yang Lain?

2 Hari setiap subjek

Pelajar akan belajar selama 2 hari untuk setiap subjek bagi mempelajari setiap topik dari basic ke advance. Kebanyakan seminar memuatkan lebih dari 3 subjek dalam masa 1 hari.

Step-by-Step Learning

Pelajar akan belajar setiap topik dari BASIC sehingga ke ADVANCE. Dengan cara ini, pelajar yang lemah tidak akan ketinggalan ketika program.

Modul Terbukti Berkesan

Modul dicipta khas oleh tenaga pengajar yang PAKAR mengikut silibus terkini. Dilengkapi dengan panduan lengkap, cara penyelesaian masalah dan bank soalan untuk latihan pelajar.

Speaker Berpengalaman

Setiap program dikendalikan oleh speaker yang professional. Mereka bukan sahaja berpengalaman tetapi juga mempunyai cara penyampaian yang efektif dan tidak membosankan!

Suasana Yang Selesa, Seronok & Efektif

Hanya 80 pelajar pada satu-satu masa supaya tempat pembelajaran lebih KONDUSIF & SELESA. Proses pembelajaran dan interaksi pelajar dan tutor akan menjadi lebih mudah.

Tutor Tambahan

Setiap kelas akan dibantu oleh lebih dari 2 orang tutor tambahan bagi memastikan pelajar mudah bertanyakan soalan ketika seminar berlangsung.

Manfaat Yang Bakal Pelajar Perolehi Dari Program Ini

Profil
Speaker Seminar

Noor Fariza Subari

Berpengalaman dalam mengajar subjek fizik selama lebih 4 tahun. Beliau merupakan speaker bagi program SifuTutor Back-to-Basic 2018.

Maaz Noh

Speaker bagi subjek Matematik Tambahan dan Kimia. Mengendalikan pelbagai seminar dan bengkel bersiri di sekitar Lembah Klang.

Nur Atiqah Affandi

Merupakan pembentang bagi seminar Digital Ink di seluruh Malaysia dan mengendalikan bengkel bersiri di sekolah menengah sekitar Selangor.

Firdaus Ihwaan

6 tahun pengalaman sebagai tutor bagi subjek Matematik dan Sains termasuk mengendalikan bengkel, kem dan ceramah di sekolah.

Maklumat Program

Tempat : UiTM Shah Alam

Masa : 8.00am - 5.00pm

Sains
(Sesi 1)

28 & 29 Nov 2020

Sains
(Sesi 2)

5 & 6 Dec 2020

Matematik
(Sesi 1)

12 & 13 Dec 2020

Matematik
(Sesi 2)

26 & 27 Dec 2020

Matematik Tambahan
(Sesi 1)

19 & 20 Dec 2020

Matematik Tambahan
(Sesi 2)

21 & 22 Nov 2020

Fizik

21 & 22 Nov 2020

Kimia

12 & 13 Dec 2020

Pakej Harga

Feedback Pelajar Yang Telah Mengikuti Program Anjuran SifuTutor

Tempat Terhad, Daftar Sekarang!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...