Pilihan Home Tuition No. 1 di malaysia

SifuTutor 1-to-1 Home Tuition dipercayai oleh lebih 5,000 ibu bapa bagi membantu anak mereka – Sesuai untuk semua pelajar UPSR, PT3, SPM, IGCSE dan Universiti.

Kenapa Ibu Bapa Memilih SifuTutor?

SifuTutor adalah syarikat tutor peribadi ‘home tuition’ terbesar di Malaysia. Sejak tahun 2017, khidmat kami telah dimanfaatkan oleh lebih 5,000 ibu bapa dan pelajar di seluruh Malaysia.

Tutor pakar dan Berpengalaman

Kami memberi jaminan setiap tutor yang disediakan adalah seorang pakar dan berpengalaman luas dalam subjek yang diajar. Mereka akan membantu pelajar walaupun diluar waktu kelas.

Laporan Prestasi Pelajar

SifuTutor menggunakan sistem khas bagi memantau prestasi tutor dan pelajar. Ibu Bapa akan diberikan laporan prestasi pelajaran anak-anak setiap 3 bulan bagi memudahkan untuk menilai prestasi.

Tuisyen Dari Rumah Lebih Berkesan berbanding yang lain

SifuTutor mempunyai lebih daripada 3,000 orang tutor terlatih dan berpengalaman yang terdiri daripada pelbagai latar belakang. Antaranya guru, golongan professional, pelajar Master dan PhD.

Jadual Kelas Bebas​

Pelajar bebas mengadakan kelas mengikut hari dan masa yang sesuai.​

Analisa Pelajar

Tutor akan merancang dan mengajar mengikut tahap kefahaman pelajar.

1 Tutor 1 Pelajar

Pelajar akan mendapat perhatian 100% daripada tutor setiap masa

Belajar Di Rumah

Kelas di rumah atau tempat yang dipilih oleh ibu bapa supaya suasana pembelajaran lebih kondusif.

Pelajar Lemah dan malu

Lebih mudah untuk pelajar lemah dan pemalu untuk bertanya jika terdapat sebarang soalan.

9 Daripada 10 Pelajar Mendapat Keputusan Cemerlang​

Sesuai untuk semua pelajar lemah atau yang mahu meningkatkan prestasi akademik sama ada di peringkat UPSR, PT3, SPM, IGCSE dan Universiti.

Kisah Anak Puan Linda Yang Ketinggalan Dalam Pelajaran​

Seorang yang sangat sibuk dan tidak dapat memberikan perhatian kepada anaknya yang ketinggalan dalam subjek matematik.

Exam UPSR bakal berlangsung, dia memerlukan seseorang yang dapat memberikan fokus penuh bagi membantu anaknya. Dia mengambil keputusan untuk mencuba 1-on-1 Home Tuition SifuTutor.

Hasilnya, keputusan semakin meningkat. Dari pada D ke C dan akhirnya mendapat B ketika exam matematik UPSR!

puan-linda-2

Komen Ibu Bapa Yang Lain

5/5
Puan Farah

Elis baru-baru ni dapat 100 dalam Maths dan 95 untuk Accounts. Dia sorang je budak melayu yang score full mark dalam kelas. Dia punya belajar sekarang ni pun semacam je semangat. Alhamdulillah, berkat SifuTutor beri tunjuk ajar!

5/5
Puan Azurahani

Anak saya Adlina dapat B untuk subjek matematik. Total 3A dan 3B. Terima kasih ya SIfuTutor ajar anak saya. Dulu memang subjek matematik Adlina selalu gagal.

5/5
Dr. Azlina

Good communication between teacher and student, easy to understand the way explanation given by the teacher. Helping out also in other subjects if the students didn’t understand his homework. An excellent and dedicated teacher to us especially to the student. Thank you.

5/5
Puan Zeti

Alhamdulillah, haritu exam dapat 2A dan 4B. A tu untuk subjek English dan B tu Science. Nangis Hazim sebab dia ingat Science dapat skor A. Tapi ok la dulu nak C pun tak merasa.

Cari Tutor untuk
Anak Anda Sekarang!

WeCreativez WhatsApp Support
Saya Fatin dari SifuTutor, boleh bertanya jika ada sebarang soalan!
Hi, boleh saya bantu?
Daftar Sebagai Tutor Kami Hari Ini!  REGISTER
close
open