Dipercayai oleh lebih daripada 5,000 ibu bapa.

Sifututor Adalah Pilihan 1-to-1 Home Tuition Di Malaysia

9 Daripada 10 Pelajar Home Tuition SifuTutor Mendapat Keputusan Cemerlang

Tutor pakar dan bersedia 24/7

Tutor yang disediakan adalah pakar dan berpengalaman luas dalam setiap subjek. Mereka akan mebantu pelajar setiap masa walaupun diluar waktu kelas.

Laporan Prestasi Anak

Ibu Bapa akan disediakan laporan prestasi pelajaran terkini anak-anak setiap 3 bulan bagi memudahkan untuk menilai prestasi.

Pembelajaran Mengikut Tahap Pelajar

Setiap pelajar akan dianalisa secara terperinci kelemahan dan kekuatan pada permulaan sesi bagi memudahkan Tutor merancang sesi pembelajaran yang lebih berkesan.

Bantu Anak Anda Yang Ketinggalan Dalam Pelajaran

SifuTutor 1-to-1 Home Tuition dipercayai oleh lebih 5,000 ibu bapa – Sesuai untuk semua pelajar UPSR, PT3, SPM, IGCSE dan Universiti.

Kenapa Tuisyen Dari Rumah Lebih Berkesan?

Jadual Kelas Bebas​

Ibu bapa bebas mengadakan kelas mengikut hari dan masa yang sesuai.​

Belajar Di Rumah

Kelas rumah atau tempat yang dipilih oleh ibu bapa supaya suasa pembelajaran akan menjadi lebih kondusif.

1 Tutor 1 Pelajar

Home tuition sesuai untuk pelajar lemah kerana mendapat 100% perhatian daripada tutor.

Analisa Pelajar

Tutor akan menganalisa dan merancang pembelajaran mengikut tahap kesesuaian setiap pelajar.

Dapatkan Tutor anak anda dengan 3 langkah mudah sekarang

Langkah 1
Isi Borang Ringkas

Lengkapkan maklumat anak anda untuk kami memilih tutor terbaik.

Langkah 2
Dapat Profile Tutor

Kami akan tapis dan memberikan beberapa profil tutor untuk pilihan ibu bapa.

Langkah 3
Mula Kelas Penilaian

Selepas tarikh & masa dipersetujui, anak anda akan mulakan kelas penilaian dengan tutor yang dipilih

Kami Pasti Anda Mahukan Yang Terbaik Untuk Anak Anda

testimonial1

Elis baru-baru ni dapat 100 dalam Maths dan 95 untuk Accounts. Dia sorang je budak melayu yang score full mark dalam kelas. Dia punya belajar sekarang ni pun semacam je semangat. Alhamdulillah, berkat SifuTutor beri tunjuk ajar!

Puan Farah​

5/5

Anak saya Adlina dapat B untuk subjek matematik. Total 3A dan 3B. Terima kasih ya SIfuTutor ajar anak saya. Dulu memang subjek matematik Adlina selalu gagal.

Puan Azurahani

5/5

Alhamdulillah, haritu exam dapat 2A dan 4B. A tu untuk subjek English dan B tu Science. Nangis Hazim sebab dia ingat Science dapat skor A. Tapi ok la dulu nak C pun tak merasa.

Puan Zeti

5/5

Good communication between teacher and student, easy to understand the way explanation given by the teacher. Helping out also in other subjects if the students didn’t understand his homework. An excellent and dedicated teacher to us especially to the student. Thank you.

Dr. Azlina

5/5
5/5
google-logo-1
4.5/5
facebook-logo-1
As Seen On
rtm-logo

Lengkapkan Maklumat Dibawah Untuk Mendapatkan Tutor

Step 1 - Step 1 of 3
Scroll to Top